22ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΡΑΛΙ Israel Yacht Club (IYC)

Το Israel Yacht Club (IYC) πραγματοποίησε με επιτυχία το 22ο ιστιοπλοϊκό ράλι το οποίο διεξήχθη με την συμμετοχή 40 σκαφών, με λιμάνι εκκίνησης την Χάιφα του Ισραήλ και ενδιάμεσους σταθμούς το νησί του Καστελόριζου, της Ρόδου και τερματισμό την μαρίνα στο Πέδι της νήσου Σύμης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστιοπλοϊκός αυτός αγώνας γινόταν τα προηγούμενα 20 χρόνια στις ακτές της Τουρκίας. Το γεγονός αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την προβολή της χώρας μας με την υποδοχή ξένων σκαφών στα νησιά του Αιγαίου, και δίνει ιδιαίτερη δημοσιότητα και κύρος καθώς ήδη διεξάγεται το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό ράλλυ Αιγαίου όπου είναι και το παλαιότερο και λαμπρότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον ελληνικό χώρο.
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον λιμένα τερματισμού στην μαρίνα Πέδι της Σύμης διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά : ο αντιπρόεδρος του Ισραηλινού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου κ. Ron Barmatz, ο CEO της MSI HELLAS κ. Βασίλης Πολίτης, ο αντιδήμαρχος της Σύμης κ. Νικήτας Γρύλλης, ο διευθυντής της μαρίνας Πέδι Σύμης κ. Σάκης Χαραλαμπόπουλος, ο κ. Μίλτος Γκούτος της FYLY YACHTING και ο κ. Χριστόφορος Χαρίσης διευθυντής της νέας μαρίνας Ρόδου.